Reçellerimizdeki Sır...

02-06-2021 14:59
Reçellerimizdeki Sır...

Zeyniler Bereketi Reçellerimizi, doğal, katkı maddesi içermeyen, geleneksel yöntemlerle, butik olarak üretiyoruz.

Köyümüzün, Uludağ yaylamızın, Bursa ovamızın, bahçelerinde, yetişen meyveler, yaz ürünleriyle kış tatları, kış ürünleriyle yaz tatları, mevsimin günün erken saatlerinde hasat ediliyor.

Özenle seçilen en taze, en doğal nimetler, kısa süre içerisinde vitamin, minerallerini kaybetmeden, geçmişle gelecek arasında köprü kuran tariflerde, Uludağ’ın zirvesinden gelen doğal su, pancar şekeri ve limon tuzu ile buluşuyor.

Odun ateşi üzerinde, Kadınlarımızın gülümseyen yüzleri, hünerli elleriyle kıvama gelinceye kadar kaynatılıyor. Gün geceye dönerken anne eli değmiş lezzetler, sevgi, umut hikayeleriyle harmanlanıp, cam kavanozlardaki yolculuğuna hazır hale geliyor.

Reçellerimizin kokusu etrafı sardı, fokurdama sesi bir tıkla kapınıza dayandı. Şimdi gözlerinizi kapatınız, elinizdeki reçel kavanozuna sıkıca sarılınız, anılarınızda kalan tadı, kokuyu duyar gibi olduğunuzu hissediyoruz…

Sofralarınızdan lezzeti, damaklarınızdan tatları uzun süre gitmeyecek, meyvelerin kokularının, renklerinin ilk günkü gibi korunmasındaki en özel sırrımız ile tatlarına bakmak için buyurmaz mıydınız?

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.